Darmowa dostawa od 1 400,00 zł
Bezpieczne zakupy
Idosell security badge

Biuro projektowe

WSZYSTKO ZACZYNA SIĘ OD PROJEKTU

Każda działalność musi mieć stabilny fundament, wychodząc naprzeciw tym potrzebom nasze biuro tworzy projekty technologiczne oraz koncepcje dla lokali gastronomicznych każdego typu. Projekty sporządzane są zgodnie z obowiązującymi wymogami i przepisami (BHP/Sanepid). Proces projektowania związany jest z optymalną organizacją pracy na kuchni, jest w sposób czytelny i interesujący przekazywany Klientowi. Zapewniamy wysoki poziom przygotowania merytorycznego podpartego własnym wieloletnim doświadczeniem. Naszych Klientów zapoznajemy z najnowszymi technologiami, uczymy oraz szkolimy z użytkowania urządzeń ponieważ chcemy aby ich wybór był świadomy. Starannie dobieramy materiały dydaktyczne, których przejrzystość i zrozumiałość nie budzi wątpliwości.

Udowadniamy że czasami jednokrotna inwestycja w lepsze urządzenie zwraca się z nawiązką, a kontynuacja współpracy jest przyjemnością dla obu stron.  

 

Czym jest projekt technologiczny?

Jest to projekt techniczny tworzony najczęściej w oprogramowaniu typu CAD, na którym technolog rozplanowuje rozmieszczenie wszystkich niezbędnych pomieszczeń. W każdym z pomieszczeń projektujący dobiera niezbędne wyposażenie gastronomiczne, w zależności od rodzaju planowanej działalności.  

 

Jakie korzyści niesie ze sobą wykonanie takiego projektu?

Projekt technologiczny stanowi wytyczne dla poszczególnych branż projektowych (wod-kan, wentylacyjnej i elektrycznej). Pokazuje szczegółowo rozplanowanie sieci elektrycznej, dokładne umiejscowienie i rodzaj instalacji wodno-kanalizacyjnej oraz zawiera wszelkie dane potrzebne do zaprojektowania systemu wentylacji w lokalu gastronomicznym.    

Wykonywany przez nasz zespół projekt zawiera:

  • układ funkcjonalny pomieszczeń z uwzględnieniem przepisów sanitarnych/  BHP
  • dobór oraz lokalizację odpowiedniego wyposażenia technologicznego
  • wytyczne oraz bilans mediów (prąd, gaz, wod–kan)
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. sanitarno-higienicznych  

 

 ETAPY REALIZACJI INWESTYCJI

  1. POMIARY, ANALIZA, PRZYGOTOWANIE PROJEKTU

    Nasi doświadczeni handlowcy i projektanci sprawdzą miejsce, w którym mac być prowadzona działalność gastronomiczna. Wskażemy mocne oraz słabsze strony lokalu i sporządzimy niezbędną dokumentację projektową.

  2. KONSULTACJE, DOBÓR URZĄDZEŃ

    Dobierając urządzenia zawsze działamy w oparciu o zdefiniowane potrzeby i oczekiwania naszych kontrahentów. W naszej ofercie znajdują się wszyscy czołowi producenci urządzeń gastronomicznych.

  3. PRZYGOTOWANIE ZOPTYMALIZOWANEJ OFERTY

    Oferta przygotowana przez nasz dział handlowy jest maksymalnie zoptymalizowana. Zawsze dobieramy najlepsze urządzenia, mając na uwadze również budżet naszych Klientów.

  4. DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA
    + SZKOLENIE

    Wszystkie meble oraz urządzenia gastronomiczne są dostarczane i montowane przez nasz firmowy serwis. Każdy montaż potwierdzony zostaje stosownymi protokołami, a po jego zakończeniu szkolimy personel z obsługi wszystkich urządzeń.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel