Darmowa dostawa od 1 400,00 zł
Bezpieczne zakupy
Idosell security badge

Stoły chłodnicze do pizzy

( ilość produktów: 9 )

Stoły do pizzy to urządzenia przeznaczone do wyrobu ciasta na pizzę oraz przechowywania półproduktów w optymalnych warunkach aż do czasu ich użycia. Modele dostępne w naszym sklepie pochodzą od najlepszych producentów z całego świata i oferujemy je klientom w najkorzystniejszej cenie na rynku. Duże możliwości oraz nieograniczona funkcjonalność sprawia, że stoły chłodnicze do pizzy z nadstawką lub bez stanowią jedno z najważniejszych urządzeń w lokalu gastronomicznym. Koniecznie przejrzyj wszystkie dostępne blaty chłodnicze i złóż zamówienie już dziś. Gwarantujemy szybką dostawę oraz szeroki wybór modeli.

Podstawowe cechy użytkowe stołów do pizzy

Stoły chłodnicze do pizzy to urządzenia, bez których ciężko się obejść. Składają się z blatu oraz szafek chłodniczych i z tego też powodu stanowią jedno z najbardziej funkcjonalnych i niezbędnych urządzeń stosowanych w lokalach gastronomicznych. Na blacie można z powodzeniem przygotować całe ciasto do pizzy w idealnych warunkach, a w szafkach znajdujących się pod spodem można przechowywać gotowy wyrób bądź różnego rodzaju półprodukty. Blaty do pizzy są rozłożyste i wykonane zawsze ze stali, która może mieć nieograniczony kontakt z żywnością. Zaletą tego surowca jest odporność na zużycie, łatwość czyszczenia oraz trwałość, która gwarantuje wieloletnie użytkowanie bez względu na obłożenie. Stoły chłodnicze do pizzy wyposażone w szafki ułatwiają proces przygotowania ciasta, gdyż można w nich schować wszelkie niezbędne półprodukty, do których dzięki temu będzie łatwy dostęp.

Zalety profesjonalnych blatów chłodniczych

Warto wiedzieć, że stoły do pizzy są wybierane przez restauratorów głównie ze względu na możliwość znacznego przyspieszenia całej pracy. W większości przypadków ich zastosowanie znacznie skraca czas niezbędny do wyrobu gotowej pizzy, dlatego urządzenia te stanowią prawdziwą inwestycję w przyszłość. Warto jednak, aby zakupiony wariant miał wielkość odpowiednią do zastosowań. Zbyt duże stoły do pizzy nie będą w pełni wykorzystane, a zbyt małe nie zapewnią odpowiedniej ilości miejsca do przygotowania dużej ilości ciasta.Warto również zwrócić uwagę na pochodzenie danego stołu chłodniczego do pizzy. Modele wyprodukowane przez nieznane firmy nie zapewniają odpowiedniej wytrzymałości i mogą ulec uszkodzeniu już w pierwszych miesiącach użytkowania. Zbyt niska cena w przypadku tych urządzeń jest złym doradcą, dlatego zachęcamy do zakupu blatów chłodniczych najlepszych firm gastronomicznych z całego świata, które doskonale znają się na ich produkcji. Zamów już dziś nowy stół chłodniczy do pizzy w naszym sklepie Unigastro.pl!

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel