Pomysł na biznes

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszym Klientów chcielibyśmy podzielić się naszym wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie kompleksowego wyposażenia gastronomii. Przygotowaliśmy krótki poradnik obejmujący najważniejsze zagadnienia dotyczące: technologii kuchennej, optymalnego projektowania przestrzeni kuchennej, obowiązujących wymogów oraz przepisów, a także najlepszych rozwiązań sprzętowych.

Wiemy jak ważne jest dopasowanie do wciąż zmieniającego się rynku gastronomicznego w Polsce i na Świecie. Dlatego stale dbamy o rozwój naszej wiedzy. Staramy się również zapewniać naszym Klientom dostęp do najnowszej technologii.    

W opracowanych przez nasz dział handlowy materiałach znajdziecie także Państwo odpowiedzi na pytania: jaka jest potrzebna powierzchnia, jakie niezbędne - wymagane pomieszczenia, jaka powinna być proporcja powierzchni między salą a zapleczem oraz szacunkowe koszty na wyposażenie zaplecza gastronomicznego.

Przykładowe projekty obiektów gastronomicznych z wyceną zaprezentowano pod linkami poniżej:

  • Restauracje
  • Bary szybkiej obsługi
  • Food Truck
  • Kawiarnia
  • Pizzeria
  • Przedszkola i żłobki
  • Restauracja samoobsługowa (tzw. multi-food)
  • Stołówki i kantyny
  • Sushi
  • Sale weselne i bankietowe
  • Kuchnie hotelowe / pensjonaty
  • Piekarnie, cukiernie
  • Sklepy
Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby lepiej dopasować naszą ofertę oraz zawartość strony do Twoich potrzeb. Dowiedz się więcej w naszym komunikacie dotyczącym zmian (RODO). Strona korzysta także z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zaakceptuj i zamknij
pixel