Nie jesteś zalogowany !  Zaloguj się teraz

»  Zapomniałeś hasła? »  Zarejestruj się !

W schowku: 0 produktów Przejdź do schowka »

Liczba produktów: 0 szt

Wartość zakupów: 0 zł

przejdź do koszyka

wyposażenie gastronomii

Profesjonalnie dla Twojej gastronomii

Wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna»Środki do utrzymania higieny»...»...»REMIX - Espresso - Proszek do czyszczenia kolbowych ekspresów do kawy

Wyposażenie kuchni i restauracji UNIGASTRO oferuje sprzęt gastronomiczny, lady chłodnicze, zmywarki gastronomiczne oraz inne urządzenia gastronomiczne.

 

 

 

Nie znalazłeś produktu napisz lub zadzwoń do nas !

tel. 71 337 33 23 sklep@unigastro.pl

W porównywarce znajduje się 0 produktów

REMIX - Espresso - Proszek do czyszczenia kolbowych ekspresów do kawy
REMIX - Espresso - Proszek do czyszczenia kolbowych ekspresów do kawy
Zamawiam  dodaj do koszyka
» Dodaj do schowka
» Dodaj do porównywarki
Gwarancja: 12 miesięcy
Kod produktu: REMIX - ESPRESSO
Waga produktu: -
Marka: REINEX / REMIX

Dostępność:

dostępność produktu: mała

mała

Opis produktu
Dane techniczne

Proszek do czyszczenia kolbowych ekspresów do kawy, automatów sprzedających napoje, dzbanów, termosów i zaparzaczy.

EKSPRESY DO KAWY
wsypać łyżeczkę proszku do ślepego sitka lub kapturka czyszczącego, założyć kolbę do grupy ekspresu i uruchomić cykl czyszczący lub nacisnąć przycisk kawy na 5 sekund i następnie przycisk stop. Po 30 sekundach powtórzyć czynność 5-6 razy. Zdjąć kolbę z ekspresu i wypłukać ją pod bieżącą wodą, a przez grupę przepuścić co najmniej 1l wody. Czynność należy wykonać dla każdej grupy.

MYCIE PRZEZ ZAMACZANIE WYMONTOWANYCH CZĘŚCI EKSPRESÓW, AUTOMATÓW WENDINGOWYCH
przygotować roztwór roboczy: 1 łyżka proszku na 1l wody o temperaturze 40-50C. Zanurzyć wymontowane części urządzenia na 15 minut. Następnie umyte części wypłukać czystą wodą.

CZAJNIKI, ZAPARZACZE
wsypać proszek (pół łyżeczki na 2 litry wody) do urządzenia i napełnić go gorącą wodą. Pozostawić roztwór na 15 minut, następnie wypłukać urządzenia czystą wodą.

TERMOSY i DZBANKI
wsypać pół łyżki proszku do naczynia i napełnić go wodą o temperaturze 40-50C. Pozostawić roztwór na 15 minut, następnie wypłukać naczynie czystą wodą. 

Nazwa Wartość
Wsad : 800 g

27.50 PLN netto

33.83 PLN brutto

najwyższa jakość

PŁATNOŚCI

ZWROTY I REKLAMACJE

WSPÓŁPRACA HANDLOWA

Wyposażenie gastronomii

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 Unigastro

Projekt i wykonanie Agencja Interaktywna EPIDEMIA