Nie jesteś zalogowany !  Zaloguj się teraz

»  Zapomniałeś hasła? »  Zarejestruj się !

W schowku: 0 produktów Przejdź do schowka »

Liczba produktów: 0 szt

Wartość zakupów: 0 zł

przejdź do koszyka

wyposażenie gastronomii

Profesjonalnie dla Twojej gastronomii

Wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna»Przybory kuchenne i drobny sprzęt»Noże kuchenne»Noże do filetowania»Nóż do nacinania

Wyposażenie kuchni i restauracji UNIGASTRO oferuje sprzęt gastronomiczny, lady chłodnicze, zmywarki gastronomiczne oraz inne urządzenia gastronomiczne.

 

 

 

Nie znalazłeś produktu napisz lub zadzwoń do nas !

tel. 71 337 33 23 sklep@unigastro.pl

W porównywarce znajduje się 0 produktów

Nóż do nacinania
Nóż do nacinania
Zamawiam  dodaj do koszyka
» Dodaj do schowka
» Dodaj do porównywarki
Gwarancja: 12 miesięcy
Kod produktu: 203180
Waga produktu: -
Marka: Sanelli

Dostępność:

dostępność produktu: mała

mała

Opis produktu
Dane techniczne

 

  • rękojeść została zaprojektowana w Instytucie Ergonomii Politechniki w Mediolanie tak, aby zminimalizować zmęczenie podczas pracy. Wykonana jest z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), zapewniającego mocne osadzenie ostrza oraz miękkiego (kolor zielony), o specjalnej strukturze, zapewniającego wygodny pewny uchwyt, minimalizując możliwość wyślizgiwania się noża
  • ostrze zaprojektowane do zastosowań profesjonalnych: stal chromowo-molibdenowa, odpowiednia twardość (54-56 HRC), dobra giętkość, dobre właściwości tnące, trwałość, odporność na złamanie
  • można myć w zmywarkach przemysłowych i wyparzać

 

Nazwa Wartość
Wymiary : 180

101.00 PLN netto

124.23 PLN brutto

wysoka jakość
Nóż do oddzielania kości STALGAST

Nóż do oddzielania kości STALGAST

29.00 PLN netto
35.67 PLN brutto

najwyższa jakość

Nóż do filetowania giętki STALGAST

Nóż do filetowania giętki STALGAST

29.00 PLN netto
35.67 PLN brutto

wysoka jakość

PŁATNOŚCI

ZWROTY I REKLAMACJE

WSPÓŁPRACA HANDLOWA

Wyposażenie gastronomii

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 Unigastro

Projekt i wykonanie Agencja Interaktywna EPIDEMIA