Nie jesteś zalogowany !  Zaloguj się teraz

»  Zapomniałeś hasła? »  Zarejestruj się !

W schowku: 0 produktów Przejdź do schowka »

Liczba produktów: 0 szt

Wartość zakupów: 0 zł

przejdź do koszyka

wyposażenie gastronomii

Profesjonalnie dla Twojej gastronomii

Wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna»PROMOCJE 2017»Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide "CHEF" PolyScience

Wyposażenie kuchni i restauracji UNIGASTRO oferuje sprzęt gastronomiczny, lady chłodnicze, zmywarki gastronomiczne oraz inne urządzenia gastronomiczne.

 

 

 

Nie znalazłeś produktu napisz lub zadzwoń do nas !

tel. 71 337 33 23 sklep@unigastro.pl

W porównywarce znajduje się 0 produktów

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide "CHEF" PolyScience
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide "CHEF" PolyScience
Zamawiam  dodaj do koszyka
» Dodaj do schowka
» Dodaj do porównywarki
Gwarancja: 12 miesięcy
Kod produktu: SVCAC2E
Waga produktu: -
Marka: WYPRZEDAŻ

Dostępność:

dostępność produktu: mała

mała

Opis produktu
Dane techniczne

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide „Chef”

Cechy produktu:
– Profesjonalny, zanurzeniowy cyrkulator „CHEF SERIES”
– Precyzyjne ustawianie temperatury z dokładnością do 0,07°C
– Duży czytelny podświetlany wyświetlacz LCD wskazujący
jednocześnie temperaturę żądaną i rzeczywistą
– Uniwersalny zacisk umożliwiający montaż cyrkulatora
do garnków lub pojemników GN o pojemności do 30 l
– Pompa oraz grzałka w bezpiecznej obudowie
– Łatwa regulacja mocy pompy, wydajność pompy: do 12 l/ min.
– Zabezpieczenie wyłączające urządzenie przy zbyt niskim
poziomie wody
– Maksymalna temperatura grzania: +95ºC
– Łatwy do mycia
– Waga: 4,1 kg

Brak dodanych danych technicznych produktu.

3799.00 PLN netto

4672.77 PLN brutto

Smażalnik / patelnia do pączków 18L

Smażalnik / patelnia do pączków 18L

1249.00 PLN netto
1536.27 PLN brutto

dostępna w wersji na 230V

PŁATNOŚCI

ZWROTY I REKLAMACJE

WSPÓŁPRACA HANDLOWA

Wyposażenie gastronomii

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2017 Unigastro

Projekt i wykonanie Agencja Interaktywna EPIDEMIA